top of page

Diensten

  • Arbeidsrecht

 

Ons kantoor wordt in de dagelijkse praktijk regelmatig gevraagd te adviseren over arbeidsrechtelijke vraagstukken en rechten/plichten. Denk hierbij aan ontslag (op staande voet), transitievergoeding, loondoorbetaling tijdens ziekte en re-integratie, functioneringsgesprekken, opzegtermijnen, reorganisaties met uitvoerige sociale plannen etc. Over al deze en meer arbeidsgerelateerde vragen kunt u bij ons kantoor terecht.

  • Letselschade

 

Hebt u letselschade opgelopen, bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval?

Een van ons juridisch adviseur helpt u om een zo hoog mogelijke schadevergoeding te eisen.

Letselschade is een ingrijpende gebeurtenis voor u. U heeft te maken met het letsel en het herstel daarvan, maar krijgt ook te maken met juridische, medische en extra financiële vragen. Bijstand door een van ons specialist is daarom belangrijk. Wij helpen u bij het verhalen van deze schade. Zo kunt u zich volledig richten op uw herstel.​

  1. Wij zijn strikt partijdig: uw belang staat voorop

  2. Wij gaan altijd voor een maximaal resultaat

  • Incasso

 

Bij MV Juridisch Advies bieden wij u ook een oplossing voor de Incasso van uw onbetaalde facturen. 

We hebben veel ervaring in het op een kostenefficiënte manier oplossen van zaken waarin sprake is van opeisbare vorderingen. Ons incassotraject begint in de regel met het opstellen van een goede sommatiebrief. Blijft de debiteur na de sommatiebrief en eventuele aanmaningen nog altijd in gebreke met betaling, dan beginnen we een rechtelijke procedure.

  • Bouwrecht

 

MV Juridisch Advies helpt niet alleen aannemers, maar ook andere partijen uit de bouw. Zo staat we u bij als er een geschil ontstaat tussen aannemer en opdrachtgever of bij het opstellen van bouwcontracten en samenwerkingsovereenkomsten.

  • Huurrecht

Als u echter met een huurzaak zit kunt u het beste ons juridisch adviseur gespecialiseerd in het huurrecht inschakelen. Deze specialist is dagelijks met huurzaken bezig en kent daardoor alle regels, zodat het beste resultaat wordt bereikt. Ga ook voor het beste resultaat en schakel onze specialist in. Wij hebben veel ervaring zodat wij u snel en goed kunnen helpen.

bottom of page